#Hack din skole - vol. 4

#Hack din skole – vol. 5

De sidste indlæg har handlet om ”Hack din skole”. Projektet fylder rigtig meget for mig lige nu. Derfor skriver jeg om det. Samtidigt synes jeg det er et utrolig spændende projekt. Håber I kan følge mig 🙂

 

Vi skal lave en skolegård som henvender sig til de unge. Et af projekterne er at lave et landskab af stablede kasser. Det kan give højde i vores flade skolegård samt siddepladser.

kasser

Men skole har ikke oceaner af penge. Derfor sendte jeg fire elever fra 8. klasse ud i nærmiljøet. Jeg guidede dem I hvad de skulle sige og hvordan de skulle være. Derudover havde jeg skrevet et brev som de fik med. Brevet handlede om projektet, hvem vi var og hvad vi ønskede af dem. Jeg sendte det med eleverne, så nærmiljøet viste, at der stod lærere bag projektet og eleverne. Målet var at skaffe sponsorer til kasserne. De betaler for kasserne! Vi sætter deres logo på!

Jeg var spændt på deres tilbagemeldinger. For hvordan ville butikkerne og institutionerne reagere? Men de var glade, da de kom hjem. Butikkerne og institutionerne havde taget rigtig god imod dem. I en enkelt butik sagde de ”Normalt ville vi ikke gøre det. Men I solgte ideen så godt, at vi gerne vil overveje det”. Det er da fedt. Jeg var stolt.

Men det bedste var da jeg åbne min arbejdsmail fredag. Der var to beskeder. En fra Rødkilde gymnasium og en fra Vejle tekniske gymnasium. De vil gerne sponsere kasser til os. 5 kasser i alt. Jeg var  bare så glad. For så vi vi et lille skridt nærmere på drømmen om en skolegård der er tilpasset de unge.

Derudover fik det mig til at overveje følgende: Man bør opsøge nærmiljøet mere. Der er nok mange der gerne vil inden for folkeskolens murer og hjælpe. Det vil jeg være opmærksom på i fremtiden, og jeg vil opfordre andre til at gøre det sammen.

I en af de næste indlæg vil jeg skriv om processen omkring sponsorerne. Hvordan jeg guidede eleverne og det brevet de fik med til butikkerne og institutionerne.

I må have en fantastisk søndag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

#Hack din skole - vol. 4